Læderkabiner med Individuelt og smukt design

Vi er specialister inden for læderinteriør/læderkabine af høj kvalitet, til alle bilmærker og modeller – og vi har været til i 25 år.

Vi vil her gerne vise jer noget af vores arbejde, men også gøre opmærksom på noget som der ikke er bredt kendskab til , nemlig at mange regner med at en bil´s interiør ikke kan laves om efter den har forladt bilfabrikken, det kan den nemt.

Se mulighederne for at få nyt velduftende læder i din bil, køreturen blir aldrig den samme

Fra passion til perfektion:

Vi skifter stoffet i din bil til ægte læder, og du får lædersæder til bilen lavet fra bunden.

De fagfolk, der arbejder for os, er lidenskabeligt engagerede i det, de gør, og bruger deres betydelige ekspertise og erfaring til at skabe udsøgte læderinteriører. Vores specialister skræddersy dit læderinteriør til det indre, der er installeret af producenten. Du vil have fremragende kvalitet, en perfekt skræddersyet pasform og fremragende holdbarhed. Og det er netop det, du får!

Luksuriøst skræddersyet læderinteriør:

Hver centimeter af bilens interiør betyder noget. Vi skaber vores læderinteriør fra  Buffalino, Russkind, Alcantara og Nappa læder af høj kvalitet med mange spændende mønstre.  Det udsøgte læder kan kombineres til en fantastisk effekt. Vores varemærke har fra begyndelsen været høj kvalitet med stor vægt på de små detaljer.

Vi er TUV godkendt ang. airbags. Du vil have fremragende kvalitet, perfekt pasform og fremragende holdbarhed!.

Få indblik i vores kvalitet, og hvad vi kan tilbyde, besøg vores traditionel showroom og vores kingsmen showroom.

 

Hvad er dit drømme interiør til din bil?

Det er vigtigt, at du er tilfreds med interiøret i din bil! Så ring venligst til os for et hurtigt tilbud eller uforpligtende rådgivning.

Bare spørg os, og vi kan altid vejlede og fremsende billeder og videoer af jobs vi har udført gennem tiden. Se mulighederne for at få nyt, velduftende læder i din bil, køreturen blir aldrig den samme.

Tilbehør

Kingsmen specialiserer sig ikke kun i læderinteriør til biler. Vi kan gøre mere for at forbedre din køreoplevelse. Komfortfunktioner som opvarmede sæder, lændestøtte og nyt læder rat kan kombineres med vores læderinteriør eller monteres under den eksisterende polstring. Vores omfattende service sikrer, at vi altid kan skabe dine drømme om læderinteriør til din bil, uanset mærke eller model. Vi specialiserer os i skræddersyet interiør. Så du vælger materialet og farven. Vi tilbyder et udvalg af sytten forskellige nuancer af Buffalino læder og fire nuancer af Nappa læderDisse udsøgte læder kan også kombineres med Alcantara. Du får også mulighed for at vælge efterbehandling som nano, det anbefaler vi til lyse farver. Du kan have et ønske om kontrast syninger eller keder, perforeret læder eller logoer broderet eller præget i læderet.

Har du problemer med førersædet i bilen? Vil du reparere dit læder som er slidt og har du brug for nye bådhynder? Se hvad vi tilbyder og kontakt os for en uforpligtende snak.

Spørgsmål og råd om læderinteriør

Hver tomme af bilens interiør betyder noget. Så vi lytter omhyggeligt for at sikre, at vi forstår dine krav. Sammen udarbejder vi en løsning, der opfylder eller overgår dine forventninger. Hvis du har spørgsmål om læderinteriør eller de andre ydelser vi leverer, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål og tilbyde dig de rigtige råd. Klik på overskrifterne i menuen for at læse mere om vores ekspertområder. Hvis du er interesseret i vores luksuriøse skræddersyede læderinteriør, bedes du kontakte os for en forespørgsel eller en uforpligtende snak.