Lændestøtte

Lændestøtten er en vigtig del af bilsædet. Mærkeligt nok har ikke alle sæder en lændestøtte, og mange sæder som har en, tilbyder utilstrækkelige indstillinger for at give hver chauffør en optimal position. Støtten er en relativt enkel komponent: en glidende, justerbar understøtning, der sikrer, at bagens hule er udfyldt. Dette resulterer i, at hule i ryggen får den nødvendige støtte. Lændestøtten er derfor afgørende for at forhindre træthed, ømhed og smerte. Du kan vælge, hvor højt eller lavt du vil have lændestøtte til at sidde, og hvor meget støtte du vil have til ryggen.

Manuel eller elektrisk justerbar lændestøtte

Har du ikke lændestøtte støtte i dit sæde? Så har kingsmen den indbygnings løsning til dig. Kingsmen vil give dig en manuelt eller elektrisk justerbar lændestøtte. Du kan installere denne support til ethvert sæde. Vi gør dette uden at forværre udseendet af dit sæde (r).

Med vores lændestøtte understøtninger kan du nemt omdanne dit mindre end ideelle sæde til et glimrende eksempel på siddende fornøjelse, der giver optimal rygstøtte, hvor du har brug for det. Vi kan installere lændestøtte i dine eksisterende sæder, men du kan også vælge at kombinere understøtningen med et skræddersyet læder interiør eller sædeopvarmning.

Lændestøtte til en optimal siddende stilling

Forkæl dig selv med det perfekte sæde, og lad os installere en lændestøtte. Du sidder mere behageligt, har færre problemer med træthed og / eller smerter og ankommer mere forfrisket til din destination. Hvis du vil gå et skridt videre end at installere en lændestøtte, kan du få os til at installere et komplet massagesystem. Vi vil altid være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, eller give dig mere information. Du kan også direkte bede om et tilbud uden forpligtelse og finde ud af, hvor konkurrencedygtige vores priser er for en lændestøtteinstallation.