Alba “Be Pushed” pneumatisk massagesystem

Få bilsystemer er så behagelige og komfortable som et massagesystem. Normalt kan man kun finde massagestole i meget dyre luksusbiler. Men takket være vores “Be Pushed” pneumatiske massagesystem kan du opleve denne luksus i din egen bil. Vores massagesystem består af fire sæt puder, der masserer ryggen på en fast, men afslappende måde på de vigtigste punkter. Vi garanterer dig den højeste kvalitet. Materialerne til vores massagesystem kommer fra luftfartsindustrien, hvilket gør det særligt holdbart og modstandsdygtigt over for de opvarmede sæder.

Luksuriøst og sikkert massage system

Du kan overveje et massage system i din bil til at være en luksus, men massage stole har en praktisk funktion. Massagesystemet holder dig frisk og koncentreret og er dermed et værdifuldt bidrag til din sikkerhed. Du forbliver afslappet, men opmærksom bag rattet og hold dig vågen. Derudover er vores massage stole den ideelle løsning til chauffører, der kæmper med smerter i ryggen, og træthed under (lange) ture. Takket være massage stole, føler du dig mere frisk, afslappet og smertefri, når du kommer til din endelige destination.

Massage system til massage stole på alle sæder

Selvfølgelig kan vi levere vores pneumatiske massagesystem i kombination med en læder indretning og / eller sædeopvarmning. Vi kan også installere massagesystemet i dine nuværende sæder under fabriksbeklædningen. På denne måde kan du lave dit faste sæde om til et behagelige massagesæder. Systemet kan installeres i ethvert sæde. Det betyder, at du også kan udstyre passagersædet og bagsædet med et massagesystem. Er du interesseret, eller vil du have flere oplysninger eller lave en aftale hos os? Så kontakt os venligst, og vi hjælper dig gerne.