Ofte stillede spørgsmål

Hvem er i og hvor meget erfaring har i med læderarbejde?

Vi har arbejdet med læderinteriør i 25 år og lavet over 12000 biler. Vi har til huse i Ikast og er 5 ansatte.

Hvordan laver I læder, tager i det originale betræk af?

Ja vi fjerner betrækket, og starter forfra lige som når bilfabrikken laver det og du få læderkabine til bilen lavet fra bunden.

Hvilke andre muligheder kan man vælger til kabiner?

Hos Kingsmen giver vi dig muligheden for at vælge fra vores standard læder interiør til den vildeste kingsmen designs.Du kan vælger lige nu fra vores kingsmen styles, 9 forskellige mønstre, som et fundament i jeres nye design.

Du kan kombinere to nuancer af buffalino læder for at skabe mere dybde. 

Alcantara på midten af sæderne skaber et interiør, der føles vidunderligt blødt at røre ved.

Hvis du vil have dit eget logo, et eksisterende logo eller logoet på bilmærket på nakkestøtte eller ryglæn, 

Vi kan brodere et logo i alle vores læderfarver eller endda i en anden farve på forespørgsel. I nogle tilfælde kan et eksisterende logo præges i læderet for ekstra effekt.

Udover tofarvet læder og broderede eller præget logoer kan buffalino læder og alcantara perforeres. Vi har 4 forskellige perforeringer, der giver også en ekstra dimension til interiøret.

Diamantsyninger, vandrette eller lodrette syninger. Dine design valg skaber et unikt udseende, der forbedrer udseendet af din bil.  Se mere

Kingsmen tilbyder et bredt udvalg af læder muligheder til din bil. Hvad hvis du har noget andet i tankerne, der ikke er nævnt her? 

Så kontakt os for at diskutere dine krav, for så vidt vi ved, er der langt mellem det umulige.

send dine forespøgsel

Hvad er sædeovertræk?

Dette er et produkt vi ikke tilbyder. Man trækker bare overtrækket over det eksisterende stof for at beskytte det.

Hvilken slags læder bruger i?

Vi har buffalino læder, nappa læder og alcantara.

Buffalino læder: Alba´s Buffalino læder er farvet hele vejen igennem. Det unikke tryk anvendes på efterbehandlingstrinnet.

Læs mere

Nappa læder: Alba Nappa læder er farvet helt igennem og har et dejligt naturligt udseende med en fin overflade i læderet. Nappa læder føles glattere end buffalino læder og er kendt for sin blødhed og det skaber et særligt luksuriøst udseende i et læderinteriør.

Læs mere

Alcantara: er et luksuriøst stof, der har alle de attraktive egenskaber af ruskind. Dens unikke egenskaber gør den ideel til brug i læder interiør. Som et polstret stof er Alcantara slidstærk og nem at rengøre. Den fås i en bred vifte af farver, der er identiske med Alba læderfarver. Vi tilbyder kun Alcantara i centerdelene af sæderne. De kan kombineres med buffalino læder eller nappa læder.

Læs mere

Hvordan betaler man?

Man betaler 1/3 ved bestilling og resten ved afhentning/levering. Hvis du afbestiller læder, er dit depositum væk, da vi allerede er gået i gang med at sy læderet.

Hvad koster det?

 En mindre personbil koster ca. 19000 

 En mellemklasse ca.22000 

 Større bil ca. 25000 

 Syv personers ca. 27000

 Tillæg 2500 for sports sæder eller Nappa. 

Til de priser monterer vi hvor der er stof, også i dørene. 

Også inkluderet kan du frit vælge mellem forskellige læder farver, tråd farve og mulighed for 4 forskellige typer af perforering. 

 Hvis man ønsker den helt store omgang, med kingsmen special designs i centerdele, læder på dør armlæn, læderrat bremsegreb, gear pose, og evt. valg af en special eller originalt læder kan prisen komme op på ca. 50000 Kr.

Hvordan vedligeholder man læderet?

Den simpleste metode er at hælde 1 dl sæbespåner i en lt vand og piske det til skum, derefter smøre det ind i læderet og lade det tørre, når det er næsten tørt, kan man tørre resten med en klud.

Og hvis man har lyst til mere end standart læder?

Hvis man ønsker den helt store omgang, med special designs i centerdele og læder på dør armlæn, læderrat bremsegreb, gear pose, og evt valg af en special eller original læder.

Kan prisen komme op på ca. 50000 Kr.

Hvordan med airbag i stolene?

Vi er faktisk de eneste der har fået tüv godkendt vores airbag springninger, med et 100 procent positivt resultat.

sikkerhed

Laver i kun kabiner med læder?

Nej vi laver også med alcantara i midten af sæderne, og ellers bruger vi kun ægte læder.

Hvad med reklamation og garanti?

Vi har to års garanti, men er selvfølgelig behjælpelig mange år efter. Vi forbeholder os ret til at udbedre i Ikast, men vi har faktisk aldrig reklamationer.

Hvad med afbestilling af læder?

Dit depositum er væk, da vi allerede er gået i gang med at sy dit læder.

Hvad er nappa?

Nappa er det fine læder uden struktur, vores gode normale læder er med struktur, og når der ikke er tale om læder hedder det kunstlæder eller Pvc/Pu.

Hvor lang tid tager det?

Når kunden beslutter sig for at vil have læder, kan det laves 2-3 uger efter bestilling. Vi vælger derefter tidspunktet med kunden og det kan faktisk laves medens kunden venter. Vi vil da, sætte 3-4 mand på opgaven og kunden kan evt. låne en bil af os, og se et par attraktioner i Herning/Ikast området. Vi giver også gerne en frokost på en lokal restaurant og efter ca. 5 timer er bilen klar med læder i og kunden kan køre hjem. 

Er det kunne læderinteriør i laver?

Nej, vi laver rat, sædevarme, massage system, lændestøtte, ændring af sæde konstruktion, reparation og farvning af læder, bådhynder og læder i autocampere. Se mere 

Sædeopvarmning
Læder rat
Lændestøtte
Andet arbejde